Drinken / Eten

Welkom in Dudok aan de Rijn, dé ontmoetingsplek voor publiek van circustheatershow BLOES!, buurtbewoners, wandelaars en iedereen die weet: hier gebeurt het! Van 6 t/m 24 juni 2018 vieren we met BLOES! Cirque de la Liberté samen de vrijheid op een voor Arnhem unieke locatie: de ASM-haven.

Wij serveren voorafgaand aan de avondvoorstellingen en ter afsluiting van de middagvoorstellingen ‘Spaghetti met Olifantentranen’. Een heerlijke maaltijd volgens geheim recept en met passie door team Dudok bereid. En aangezien BLOES! Cirque de la Liberté een circustheatershow is zónder dieren, hebben we dit gegeven ook doorgevoerd in het eten! Hier wordt de inwendige mens verder goed verzorgd met een ruime keuze aan koffie, thee, frisdranken, huisgemaakte ijsthee, zomerse wijnen, Kornuit tapbier, Loopuyt gin-tonic, Aperol Spritz, Campari-tonic, NICE fruitijsjes, borrelhappen en late-night snacks.

"Dé ontmoetingsplek voor publiek van circustheatershow BLOES!"

Dudok gelooft in lokale verankering en maakt in Arnhem al 15 jaar sociale en culturele verbinding met de stad en haar inwoners. Ons team werkt uitsluitend met smaakvolle, duurzame ingrediënten en het liefst halen we die van dichtbij. Dudok aan de Rijn werkt daarom samen met lokale partners en viert de vrijheid met BLOES! Cirque de la Liberté.

Kortom: je zit hier goed en wij zijn blij met je komst. Dudok aan de Rijn is vrij toegankelijk voor iedereen. Tijdens de voorstelling wordt er niet geschonken en is het terras gesloten. Open van 6 t/m 24 juni 2018.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem