Drinken / Eten
"Welkom in Dudok in De Melkfabriek, dé ontmoetingsplek voor publiek, ontwerpers, wetenschappers en iedereen die weet: hier gebeurt het!"

Hier wordt niet enkel uw honger naar nieuwe definities van luxe gestild, maar ook de inwendige mens goed verzorgd: onze kaart biedt een ruime keuze voor een laat ontbijt, lunch, borrel, diner of late-night snack, alles gezond en betaalbaar.

Dudok gelooft in lokale verankering en maakt in Arnhem al 15 jaar sociale en culturele verbinding met de stad en haar inwoners. Ons team werkt uitsluitend met smaakvolle, duurzame ingrediënten en het liefst halen we die van dichtbij. Dudok in De Melkfabriek werkt daarom samen met lokale partners en wil samen met State of Fashion en Weltevree mensen inspireren om de gevestigde ideeën rond welzijn en luxe te heroverwegen, ten gunste van een bewuster, socialer en rijker leven. Om samen tot de ‘beste’ keuze te komen.

Kortom: je zit hier goed en wij zijn blij met je komst. Dudok in De Melkfabriek is vrij toegankelijk voor iedereen, ook voor niet-tentoonstellingsbezoekers. Open van 1 juni t/m 22 juli 2018.

Dudok in De Melkfabriek is op maandagen gesloten m.u.v. 4 en 11 juni. Dudok in De Melkfabriek is alle openingsdagen open van 10.30 uur tot 19.00 uur en op alle vrijdagavonden tot 24.00 uur.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem