Exhibition / Fashion
Gratis entree
Georganiseerd door:
Queer Needlework Circle

Theodoor Adriaans en Hans Hutting zijn in winter 2022 het project ‘We Stand In Love’ gestart. Als reactie op de Feyenoordsupporters die regenboogvlaggen verbrandden, maken zij met hun ‘Queer Needlework Circle’ een quilt van drie bij drie meter met daarop de tekst ‘We Stand In Love’.

Met dit project nemen ze deel aan FDFA‘22 om zo te kunnen laten zien wat voor waarden deze georganiseerde community uit kan dragen. En een community, dat is deze 'Queer Needlework Network inmiddels zeker. Een reizend gezelschap van Queer Needleworkers komt maandelijks bijeen om alle verschillende vormen van textiel-naaldwerk met elkaar te kunnen delen en beoefenen. 

De 'We Stand In Love'-quilt is volledig met de hand vervaardigd en tijdens FDFA'22 kunnen bezoekers een bijdrage leveren. Op sommige momenten tijdens het festival zullen er Queer Needleworkers aanwezig zijn om met bezoekers te praten en samen de quilt verder af te werken.

"Voor ons is juist naastenliefde waardevol, een drijvende kracht die wij vinden in onze gemeenschap. Voor ons is tijd waardevol, met name de tijd die wij door mogen brengen mét onze gemeenschap. Dat is de waarde die wij uit willen dragen."

Hans & Theodoor | Founders Queer Needlework Circle
We Stand In Love

Alle dagen en tijden

03 juni 2022 11:00-23:59

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem