Event / Fashion
Gratis entree
Georganiseerd door:
ARNHEM.RUN

Deze editie van het ARNHEM RUNCAFÉ is een hele bijzondere want WK-medailliste Nadine Visser is podiumgast! Deze meerkampster en hordenspecialiste won afgelopen winter als eerste Nederlandse ooit een medaille op het WK 60 meter horden. Zij komt vertellen over haar leven als topsporter en meerkampatlete en ook over haar succes op het hordelopen.

Ook komen Seba van der Molen en Weking van Reeth naar Arnhem. Deze twee Belgische ultralopers hebben onlangs hun 25.000 kilometer lange ViaPanAm-tocht van Alaska naar Patagonië volbracht. Zij komen kun mooiste verhalen vertellen en hun meest spectaculaire beelden laten zien. Daarnaast staat dit RUNCAFÉ in het teken van duurzame hardloopkleding. De sportmode-industrie is gigantisch groot en op het gebied van duurzaamheid en fair trade valt nog een hoop te winnen. Sport & gezondheidsspecialiste Marleen van de Donkgeeft inzicht in de huidige aard van de sportmode-industrie en geeft tips over hoe wij als sportende consument een steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Naast de podiumgasten zien we tijdens het RUNCAFÉ de première van de nieuwste ARNHEM.RUN promotiefilm,lanceren we een nieuwe ARNHEM.RUN CHALLENGEen huldigen we de winnaars van de vorige challenge. De avond wordt afgesloten met een coole RUNNERSBORREL.

ARNHEM RUNCAFÉ is hét inspiratie- en ontmoetingsmoment voor alle hardlopers in Arnhem en daarbuiten. Van beginner tot ervaren marathonloper, trailcrack tot baanatleet, amateur tot pro; iedereen is welkom op 13 juni in Showroom Arnhem. En neem ook je vrienden, trainingsmaatjes, buren en familie mee!

 

datum woensdag 13 juni

aanvang 20:00 uur, zaal open vanaf 19:30 uur 

locatie Showroom Arnhem, Langstraat 20

de entree is gratis

www.arnhem.run

Facebook in Instagram: arnhem.run

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem