Exhibition / Fashion / Fine Art / Graphic Design / Product Design
Gratis entree
Georganiseerd door:
ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten
Dreams need air

Zo’n 125 afstudeerders van Creative Writing, Fashion Design, Fine Art, Graphic Design, Interaction Design, Product Design en de nieuwe Docenten Beeldende Kunst en Vormgeving presenteren zich van woensdag 4 juli t/m zondag 8 juli met hun eindexamenwerk tijdens de eindexamenexpositie aan de Onderlangs 9 en de Oude Kraan 26 in Arnhem.

Feestelijke opening: woensdag 4 juli om 17.00 uur, Onderlangs 9

ArtEZ Finals 2018

ArtEZ finals 2018, Ontdek het zelf!

Ieder jaar, in de maanden mei, juni en juli, presenteren 600 eindexamenstudenten onder de naam ArtEZ finals hun eindwerk in de vorm van o.a. dans-, theatervoorstellingen, eindexamenconcerten, modeshows en eindexposities. Deze finals worden graag bezocht door trendwatchers, talentscouts, kunstliefhebbers, pers en heel veel publiek. Dit is immers hét moment om kennis te maken met de nieuwe generatie kunstenaars en podiumbeesten in Arnhem, Enschede,  Zwolle maar ook in de rest van Nederland.

Het online platform www.finals.artez.nl brengt ALLE voorstellingen, afstudeerders, expo’s, onderzoek, presentaties, verhalen, data, locaties bij elkaar en is op Social Media te vinden met #ArtEZfinals

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem