Event / Fashion / Textile
Gratis entree
Georganiseerd door:
Hul le Kes

Modeontwerper Sjaak Hullekes introduceert tijdens FDFA zijn nieuwe modelabel. Na een afwezigheid van ruim twee jaar is hij terug met een merk voor mannen en vrouwen. Op 1 juni wordt het Hul le Kes label geïntroduceerd en zal vanaf dat moment te koop zijn in de F&D (FDFA Hoofdlocatie).

Gebruik mode om je ziel te kleden, niet je ego

Hul le Kes is het eigenzinnige antwoord van modeontwerper Sjaak Hullekes op de vaak oppervlakkige buitenkant van de modewereld en sociale media. Uitgangspunt: niet de perfectie, maar juist de imperfectie maakt kleding karaktervol en interessant.

Rust en onthaasting vormen een leidraad in het werk van Sjaak Hullekes. Hij bracht zijn kinderjaren door in de beschermde en vertrouwde omgeving van een eiland. De rust waarin hij als jonge jongen werd grootgebracht vormt nog steeds zijn inspiratie voor nieuwe ontwerpen en concepten.

Fashion is there to emphasize your soul

Sjaak Hullekes haalt zijn inspiratie uit het buitenleven, kunstenaars en ambachtslieden. Ieder halfjaar komt Hul le Kes met een nieuwe collectie, de ATELIER collection. De items zijn comfortabel en praktisch en worden van het dragen alleen maar fraaier. Wanneer ze desondanks aan een nieuw leven toe zijn worden de kledingstukken door de drager retour gezonden. De items, of delen daarvan, worden daarop hergebruikt. Daarmee ontstaat de tweede collectie binnen het Hul le Kes label, de ARCHIVE collection. Een collectie vol items met een opeenstapeling aan verhalen, aanpassingen en karakter.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem