Event / Fashion / Fine Art / Graphic Design / Product Design
Gratis entree
Georganiseerd door:
Stichting Olfa Ben Ali

Re|Fuse Magazine, is een non-profit, on- en offline avant-garde magazine dat het modeglossy format kaapt om de aandacht te vestigen op maatschappelijke vraagstukken.

Tegenover de oppervlakkigheid van typische modeglossy’s zet dit project bovendien een nieuw merk neer dat draait om echte mensen én om eerlijke producten.

Re|Fuse 1 ging over de vluchtelingencrisis met de bijzondere bijdrage van o.m. AI Weiwei. Re|fuse 2 gaat over luxe & duurzaamheid met de belangrijkste bijdrage van Vivienne Westwood.

Met artikelen van en over Wilbert Das, Renny Ramakers, Ronald van der Kemp, Scarlett Hooft Graafland, Bas Kosters, aanstormend talent van ArtEZ Fashion Academy en vele anderen.

Doel: een 360 graden visie op luxe en duurzaamheid.

Voor iedereen die interesse heeft in mode en kunst en die behoefte heeft aan een andere visie op luxe en duurzaamheid.

148 pagina's, full-color. Zeer stijlvol vormgegeven. Met prachtige beelden door vele fotografen van naam & faam. Re|Fuse is te krijgen in de betere kiosk, boekhandel en museumshops.

Wilt u meer weten over dit bijzondere project, of wilt u een aanvraag doen voor interviews, neem dan per email contact met ons op: info@refusemagazine.com

Re|Fuse is een initiatief van beeldend kunstenaar & film maker Olfa Ben Ali. Olfa is van Tunesische afkomst, is geboren in Frankrijk en woont en werkt in Nederland.

Prijs: €9,95 (incl. 6% BTW)

ISBN: 9789460050442

www.refusemagazine.com

fb: RE FUSE Magazine
ig: @refuse_magazine
tw: @refusemagazine
info@refusemagazine.com

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem