Exhibition / Fashion / Product Design
Gratis entree
Georganiseerd door:
Düsseldorf + FDFA

In samenwerking met de gemeente Düsseldorf komen vier Duitse ontwerpers naar Arnhem! Tijdens de Arnhemse Stockdagen worden de producten van de Duitse ontwerpers verkocht bij F&D, de hoofdlocatie van FDFA. 

De vier ontwerpers zijn:

- Melanie Siebenhaar - Siebenhaar Bags
Siebenhaar is een modemerk dat een nieuwe generatie tassen ontwerpt. De tassen zijn geïnspireerd door de onbeperkte reismogelijkheden van tegenwoordig. Deze slimme tassen, met een 2-in-1 systeem kunnen gebruikt worden voor diverse mogelijkheden. Ze zien er niet alleen elegant en stijlvol, maar ook mooi georganiseerd van binnen.

Siebenhaar Bags

- Philipp Mayer & Lukas Puender - CANO
CANO is een jong schoenenmerk dat staat voor duurzaamheid en fairtrade. Samen met Mexicaanse ambachtslieden ontwerpt CANO Mexicaanse huaraches, waarin de traditionele huarache gecombineerd wordt met moderne schoenmodellen. Iedere CANO-schoen wordt handgemaakt in Mexico.

CANO Shoes

- Laura Zey - Second. Skin. Studio
Second. Skin. Studio is een avant-garde merk voor herenkleding en leren producten. Second. Skin. Studio is geïnspireerd door minimalisme, puurheid en eenvoud. Second. Skin. Studio kiest ervoor om kwaliteit te waarderen door niet mee te doen aan de traditionele modeseizoenen. Er wordt iedere maand één nieuw item uitgebracht. Ieder product wordt ontworpen en gemaakt in Duitsland, en wordt genummerd om de exclusiviteit van de items te kunnen waarborgen. 

Second. Skin. Studio

- Aleks Kurkowski
Het label Aleks Kurkowski staat voor dames- en herenkleding, geïnspireerd door simpele geometrie en een passie voor de kleur zwart. Aleks brengt de tijdloze geest van avant garde samen met traditie en vakmanschap. Het verweven van mannelijke en vrouwelijke elementen zorgt voor een serene balans tussen nonchalance, elegantie en kracht. Iedere collectie is gebaseerd op natuurlijke materialen en wordt geproduceerd in Duitsland en Polen. 

Aleks Kurkowski

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem