De vijfde editie van het Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA) vindt plaats van 1 juni tot en met 8 juli. In deze periode vinden er diverse activiteiten in en rondom Arnhem plaats, waaronder bij ArtEZ, in het Modekwartier, in de binnenstad en op de hoofdlocatie van FDFA'18: F&D. Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten tijdens FDFA'18. 

De hoofdlocatie F&D (Fashion & Design) is het oude V&D-pand aan het Johnny van Doornplein. Bij F&D kun je terecht voor informatie, maar ook voor lezingen, modeshows, exposities en pop-up shops. Vergeet dus niet langs onze hoofdlocatie te gaan tijdens je bezoek aan FDFA! Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten op de hoofdlocatie. 

Speciaal voor FDFA verschijnt het Fashion + Design Mag, in samenwerking met State of Fashion. Dit is het FDFA Magazine met het programma, interviews en achtergrondinformatie. Het magazine ligt bij de hoofdlocatie F&D, de hoofdlocatie van State of Fashion en op diverse plekken in Arnhem, waaronder bij onze FDFAVOURITES. In het kader van duurzaamheid hebben we ons magazine dit jaar in een kleinere oplage gedrukt. We moedigen je aan om het magazine her te gebruiken door het achter te laten voor een ander! Achterin het magazine kan je tips opschrijven voor de volgende gebruiker. Je kan het magazine ook online lezen

Veel plezier tijdens FDFA'18!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem