Stichting Fashion Festival Arnhem organiseert het jaarlijkse Mode + Design festival in Arnhem. FDFA zorgt voor de verbindende programmering en biedt een platform tussen Mode + Design initiatieven in Arnhem.

Voor meer informatie info@fdfarnhem.nl of +31 (0)26 737 051 9

Algemeen directeur: Riëlle Schoeman
M: rielle@fdfarnhem.nl

Creatief directeur: Sebastiaan Kramer 
M: sebastiaan@fdfarnhem.nl

Office manager: Esra Schimmel
M: info@fdfarnhem.nl

Communicatie: Maarten Jeukens
M: communicatie@fdfarnhem.nl

Events:
Jonathan Baan
Irma Jans
productie@fdfarnhem.nl

Bestuur
Ralph Dassen, voorzitter, Focus Filmtheater
Roland van Gessel, Mazars
Joanne Schouten, Fashion show producer & Project manager
Leendert Combée, Organisatieadviseur

Mode Partners 025

Mode Partners 025* gelooft in een eerlijker en duurzaam mode- en textiel systeem. De kwaliteiten om dat te bereiken zijn in de regio Arnhem-Nijmegen-Wageningen volop aanwezig. De ondernemende modepioniers in dit rijke ecosysteem 025 zijn kritisch, onderzoekend en creërend. Daarmee spelen zij een rol van betekenis op de grote duurzaamheids uitdagingen in de mode- en textielindustrie. Binnen de regio, binnen Nederland en op internationaal niveau. 

MP025 heeft direct toegang tot (inter)nationaal experiment en onderzoek, kennis en educatie, design, materiaal en grondstofontwikkeling. De pioniers zoeken verbinding tussen mode, maatschappelijke vraagstukken en het publiek. MP025 zoekt effectieve samenwerking, slaat bruggen en geeft de pioniers een podium.

De roemruchte modegeschiedenis van Arnhem, de duurzame ambities van de stad en de groene omgeving ondersteunen deze kracht van verbeelding en de waarde van het creëren.

 

* Modepartners025 is een samenwerking van Museum Arnhem, ArtEZ University of the Arts, Rijn IJssel Creatieve Industrie, State of Fashion en Fashion & Design Festival Arnhem.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem