Damesmode / Herenmode / Kindermode
Dit Arnhemse modelabel werd opgericht door Sjaak Hullekes en Sebastiaan Kramer en is bekend om haar circulaire en sociale mode.

Middenin de binnenstad van Arnhem vind je de winkel van Hul le Kes. Dit Arnhemse modelabel werd opgericht door Sjaak Hullekes en Sebastiaan Kramer en is bekend om haar circulaire en sociale mode. Vorig jaar werd de winkel al geopend als pop-up locatie, maar vanaf dit jaar is de Hul le Kes Store permanent op deze locatie te vinden.

Bij Hul le Kes kun je terecht voor hedendaagse luxe producten gemaakt met hoge duurzaamheidsstandaard en een designer oog. Het overgrote deel van de kleding van Hul le Kes wordt gemaakt in Arnhem in hun eigen atelier en van bestaande materialen. Die materialen worden gerepareerd in de Hul le Kes Recovery Studio; een herstelatelier voor mensen en textiel. Tijdens de Juni Modemaand Arnhem vind je, naast de reguliere verkoopcollectie, ook een overzicht van verschillende samenwerkingen die Hul le Kes aangaat om het modesysteem te veranderen.

Bekijk hier welke evenementen er tijdens de modemaand in de Hul le Kes Store plaatsvinden. Ook leuk: op 30 juni kun je een kijkje nemen in de ateliers tijdens de Hul le Kes Open Studio. Let op: dit is op een andere locatie dan de Hul le Kes store.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem