Ralph Dassen is de nieuwe voorzitter van Stichting Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA). Hij neemt het stokje over van Saskia Bak. Mede dankzij haar voorzitterschap is het FDFA uitgegroeid tot een toonaangevend jaarlijks festival dat inmiddels onlosmakelijk verbonden is aan de stad Arnhem.

Ralph brengt met zijn achtergrond als directeur, bestuurder, ondernemer en adviseur in de culturele sector een ruime dosis ervaring mee. Momenteel is hij algemeen directeur bij Focus Filmtheater Arnhem.

In zijn rol als voorzitter zal hij werken aan het verder verstevigen van de positie van FDFA én de Juni Modemaand Arnhem. Ralph zegt hierover:

“Als nieuwe voorzitter van het bestuur van het Fashion + Design Festival Arnhem en de Juni modemaand Arnhem, koester ik de visie om bij te dragen aan hét podium voor creativiteit, innovatie en inclusiviteit.
Ik zie uit om verder te bouwen, samen met het team, aan de visie waarin we talent laten gedijen en waar de kracht van design en mode ons allemaal inspireert.’’

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem