Event / Fashion / Textile
Gratis entree

Dit was tijdens 2021
dus je kunt dit evenement niet meer bezoeken.

Georganiseerd door:
Duurzame Mode 025

Op 17 juni organiseert Duurzame Mode 025 een talk met zes modeontwerpers uit Arnhem en Nijmegen. Hoe proberen zij invloed uit te oefenen op het (lokale) modesysteem om meer empathie in de wereld te brengen. Hoe weten zij verschil te maken en te luisteren naar hun intrinsieke motivaties? 

Bregje Lampe (Modelogica) gaat in gesprek met Elsien Gringhuis (Arnhem), Fraenck (Arnhem), Fundies (Arnhem), Hempje (Arnhem), Roumans (Nijmegen) en Schrav (Nijmegen) over hun ondernemingen. Hoe weten zij zich staande te houden in een modesysteem vol grote multinationals en de wereld een stukje mooier te maken? Kijk op 17 juni vanaf 20.00u naar de livestream uitzending vanuit het Rembrandt Theater in Arnhem:

Duurzame Mode 025

Duurzame Mode 025 onderzocht in de afgelopen maande de mogelijkheden en knelpunten van het mode ecosysteem in de regio Arnhem/Nijmegen. Onderdeel van het praktijkonderzoek waren o.a. de bovengenoemde labels. Zij ontwikkelden nieuwe producten bij Studio RYN met zoveel mogelijk lokale grondstoffen, onder meer verkregen via 2Switch. Meer informatie over Duurzame Mode 025 is te vinden via duurzamemode025.nl.

Alle dagen en tijden

17 juni 2021 20:00-22:00

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem