Performance / Dance / Fashion / Theatre
Gratis entree

Dit was tijdens 2021
dus je kunt dit evenement niet meer bezoeken.

Georganiseerd door:
Dit Is Geen Ondergoed Collectie

Voor 'Dit is geen Ondergoed Collectie' hebben Guusje de Bruin en Sarah Kerbosch zichzelf de vraag gesteld: Wat is vrouwelijkheid, en heeft deze categorie eigenlijk wel waarde? 

Met een open blik onderzoeken we vrouwelijkheid en de verschillende invullingen die kunnen worden gegeven aan dit begrip. Dit doen we door middel van tekst, beeld en beweging, waarbij het proces een belangrijke rol speelt. Tijdens de performance expo voeren we bewegingen uit in en rondom objecten van textiel, in een scenografie opgebouwd uit objecten en delen van het maakproces (foto’s, tekeningen, textiel etc.). De grootste vorm is de “kinesfeer”, een tent-achtige stoffen sculptuur die verandert van vorm door interactie met onze lichamen. Ook is er geluid te horen en zijn er korte animaties te zien.

Het is een speel- en experimenteel project, waarbij het publiek de ruimte heeft zelf dingen te ontdekken en verrast te worden door bewegingen en vormen die gecreëerd worden tijdens de performance. Tijdens en na de performance kan het publiek rondlopen en de verschillende objecten die de expo vormen, bekijken.

Performancetijden:
13:00 - 13:30 uur
14:00 - 14:30 uur

De bewegingen hebben we ontwikkeld in samenwerking met het performance collectief Merle | Mischke | Klee; de componist is Muriel Louveau, en Hubert Heutinck van de Arnhemse studio Supermassive heeft met ons de animaties ontwikkeld.

Alle dagen en tijden

12 juni 2021 12:00-17:00

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem