Event / Fashion
Gratis entree
Georganiseerd door:
Stockdagen

Het kan weer! De organisatoren van de Stockdagen zijn dolblij dit mooie publieke modefeest als vanouds te kunnen faciliteren. Deze zomer voor het eerst in de nieuwe locatie: Musis Arnhem. Directeur Sophie Schijf: 

“Komende editie wordt een feest, we vieren dat we terug zijn en weer gezien mogen worden in de fantastische ontwerpen die onze Nederlandse ontwerpers tijdens de crisis hebben kunnen creëren. Kunst en liefde overwinnen alles. En we zijn dankbaar, want niets blijkt vanzelfsprekend in deze roerige tijden.”

Musis is als hoofdlocatie de verbindende factor tussen lokaal en het land, want alle Arnhemse mode en design gebieden, winkels en ontwerpers doen mee, van modekwartier Klarendal tot de Humanoid brandstore en vele andere prachtige Arnhemse boutique stores en eigenzinnige ontwerpers in het centrum van Arnhem. In Musis zal een divers palet aan verschillende ontwerpers te vinden zijn, allen met een groot hart voor ontwerp.

OVER DE STOCKDAGEN

Tijdens de Stockdagen openen Nederlandse topontwerpers en high-end winkeliers de deuren van hun voorraadkasten. Vier dagen lang kunnen bezoekers door heel Arnhem terecht voor stock, samples en prototypes van mode-, accessoire- en productdesigners tegen gereduceerde prijzen.

 

Kunst en liefde overwinnen alles.
Stockdagen Arnhem
Stockdagen Arnhem
Stockdagen Arnhem

Alle dagen en tijden

30 juni 2022 10:00-17:00
01 juli 2022 10:00-17:00
02 juli 2022 10:00-17:00
03 juli 2022 12:00-17:00

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem