Event / Fashion / Fine Art / Graphic Design / Music / Product Design / Textile
Gratis entree

Dit was tijdens 2023
dus je kunt dit evenement niet meer bezoeken.

Georganiseerd door:
Modekwartier Arnhem

De Nacht van de Mode is een veelzijdig en bruisend mode-evenement in het Modekwartier van Arnhem. In aanloop naar de zomer pakken de ondernemers van het Modekwartier uit en organiseren een event waar alles op gebied van mode bij elkaar komt in de straten van Klarendal. Kom kennismaken met de enorme veelheid aan unieke en ambachtelijk gemaakte producten van de ontwerpers en ga in gesprek met hen over hun ambacht en passie.

Over de aankomende Nacht van de Mode

Op zaterdag 10 juni moet je in het Modekwartier zijn. In aanloop naar de zomer pakken de ondernemers van het Modekwartier uit en organiseren een event waar alles op gebied van mode, design en kunst bij elkaar komt in de straten van Klarendal.

Voor 2023 kozen ze voor het thema ‘Kleur-rijk’, kleurrijk betekent voor de creative ondernemers diversiteit, inclusie, participatie, samen kleur geven aan de wijk en de samenleving. Ze maken hiermee graag de verbinding van onder naar boven in de wijk en de verbinding met de bewoners van Klarendal. Om dit te vieren zullen ze een heuse trouwerij organiseren. Alle ondernemers samen maken er voor het bruidspaar een kleurrijke avond van!

Nacht van de Mode start met een Feestelijke opening; de kleurrijke trouwerij van Kayleigh en Tim op het podium op de kruising van de Klarendalseweg met de Akkerstraat om 19.00 uur. Het kleurrijke paar wordt in het echt verbonden door voormalig wethouder Ine van Burgsteden. De verschillende onderdelen van de trouwerij die avond staan in deze plattegrond.

Activiteiten

Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten tijdens NVDM’23

Alle dagen en tijden

10 juni 2023 17:00-23:59

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem