Workshop / Fashion / Graphic Design / Textile

Dit was tijdens 2023
dus je kunt dit evenement niet meer bezoeken.

Georganiseerd door:
FDFA'23

Not just a Collective is er inderdaad niet zomaar eentje. Alle leden van het collectief, afkomstig uit China, Italië, Argentinië, Zuid–Korea en Nederland, hebben een link met Arnhem en heel diverse achtergronden: grafisch ontwerp, modeontwerp, schrijven, onderzoek, fotografie en publiceren. Ze delen het verlangen om artistieke vooruitgang te bespreken en een netwerk te bouwen voor opkomende internationale kunstenaars. Bij het werk dat onderdeel is van de expositie Buiten de Lijntjes in Rozet, hoort ook een tweetal workshops. 

Over de workshop The Possibilities of coexistence

Tijdens de workshop reflecteren en visualiseren we onze zorgnetwerken en de belangrijke banden die ons verbinden met andere mensen en anders-dan-mensen. De gesprekken zullen worden geïnspireerd door foto's van de deelnemers, reflexief en creatief schrijven, dialoog en andere activiteiten.

Twee overlappende tafelkleden zullen een centrale rol spelen in het verzamelen en verbinden van beelden en gedachten tijdens deze workshop. Aan het einde van de workshop maakt elke deelnemer een zine waarin hij de teksten en afbeeldingen van het eerste tafelkleed knipt, naait en plakt. Dit zal een vorm van privédocumentatie zijn.

Naast deze workshop zal er nog eentje gehouden worden. 

Alle dagen en tijden

10 juni 2023 12:00-14:00

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem