Lecture / Fashion
Georganiseerd door:
Awearness Fashion

Mode moet toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht lichaamsvorm, leeftijd, gender, ras, cultuur of religie. Dat dit nog lang niet altijd het geval is weet Janice Deul van het platform ‘Diversity Rules’ als geen ander. Fashion activist Janice bepleit een inclusiever modelandschap en spreekt daar graag over tijdens het Awearness Fashion Café op vrijdag 22 juni.

SuitSupply, producent van het gelijknamige herenpakkenmerk en de vorig jaar gelanceerde dameslijn Suistudio, is lid van Fair Wear Foundation, de organisatie die toeziet op goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Daarnaast staat SuitSupply bekend om spraakmakende marketingcampagnes waarin niet alleen mode, maar ook een maatschappelijk thema wordt belicht. Recent is SuitSupply gestart met een ambitieus kledingrecyclingprogramma. Joy Roeterdink vertelt hierover, zij is Corporate Social Responsibility Manager van SuitSupply/Suistudio.

Het Awearness Fashion Café is een jaarlijks terugkerend onderdeel van FDFA, en wordt ondersteund door Gemeente Arnhem. Initiatiefnemers Wilma Mulder en Jeannette Ooink belichten samen met toonaangevende sprekers de verschillende manieren waarop je het modelandschap kunt verduurzamen. De thema's van het Awearness Fashion Café van 2018 zijn Recycling en Inclusie.

Vrijdag 22 juni, 15.30 - 17.30 Awearness Fashion Café, locatie Johnny van Doornplein 4, Arnhem. TICKETS voor het Awearness Fashion Café kosten € 10,- en kun je via deze website bestellen.

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem