Workshop / Dance / Fashion / Film / Music / Theatre
Gratis entree
Georganiseerd door:
Rozet ism InDifferent

In je puberteit ontwikkel je je identiteit en je seksuele identiteit. Veel jonge mensen die ontdekken dat zij vraagtekens hebben bij hun gender- of seksuele identiteit gaan door een spannende fase, omdat ze bang zijn niet geaccepteerd te worden. Zo komen ze alleen te staan met hun gedachten en hun zoektocht, terwijl het juist belangrijk is dat ze kunnen praten over hun gevoelens en steun in hun omgeving vinden.

InDifferent wil deze onderwerpen bespreekbaar maken zodat er openheid ontstaat, taboes worden opgeheven en onwetendheid maakt plaats voor kennis.

Julius Thissen leidt deze bijeenkomst. Hij is artistiek onderzoeker en beeldend kunstenaar. Door middel van performance, fotografie, film en sculptuur zet hij vraagtekens bij (gender-)identiteit en hoe onze hedendaagse cultuur hiernaar kijkt. Ook is hij actief als inclusie adviseur en curator. Zijn doel is om van de creatieve industrie een toegankelijke, diverse en inclusieve sector te maken om de emancipatie van de trans- en queer gemeenschap bevorderen.

Dit was tijdens FDFA 2019
dus je kunt dit evenement niet meer bezoeken.

Alle dagen en tijden

26 juni 2019 16:00-17:30

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem