FDFA Play / Party

Dit was tijdens FDFA 2019
dus je kunt dit evenement niet meer bezoeken.

Georganiseerd door:
Luxor Live
Come on, Let’s PLAY!

Ook dit jaar is Let’s Play terug bij Luxor Live. Als sluitingsfeest van FDFA zijn alle makers èn liefhebbers van Arnhems ontwerp uitgenodigd om het festival feestelijk af te sluiten. De avond dubbelt als eindejaarsfeest van ArtEZ, om het einde van het academische jaar en het afstuderen van een verse lichting alumni te vieren.

Na het hosten van de bovenzaal vorig jaar, is deze editie de creatieve invulling van Let’s Play compleet in handen van Syntax. Net als bij hun reguliere clubavonden in Luxor zullen hun eigen dj’s – Oscar, Sjef, Numlock en het Boterman Ensemble – komen draaien. Daarnaast hebben ze een groot aantal artiesten, van dj’s in verschillende genres tot aan performancekunstenaars, uitgenodigd.

Headliner van de avond is het Amsterdamse DRKNGHTS Collective. Dit dj-collectief, bestaande uit Bubbles, Kristieyana en Phoenix, is afgelopen jaar definitief doorgebroken in de Nederlandse clubscene. Ze weten een breed scala aan genres, variërend van bass, hiphop en reggaeton tot aan house en techno, tot één waanzinnig geheel te mixen. Naast een eigen show op Red Light Radio, heeft de groep sinds kort ook een eigen clubnacht bij Garage Noord. Let’s Play wordt het eerste optreden in Arnhem voor de groep.

Line-up:
BalltEZ // performance
Boterman Ensemble // dj
Derk Müller & Melanie Maria // performance
Dj Dante // dj
Dj Esmée // dj
Dj Parkstraat // dj
DRKNGHTS Collective // dj
Jochem Joost // live
Numlock // dj
Oscar // dj
Robert Marsé // dj
Sjef // dj
Susan van Veen // live
Thomas Bürger // dj
Tom Bruins & Jacob Kars // live

Alle dagen en tijden

05 juli 2019 23:00-23:59
06 juli 2019 00:00-05:00

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem