Dit was tijdens 2023

Wil je je (capsule)garderobe een update geven? Of ben je op zoek naar een mooi item voor een mooie prijs? Tijdens de modemaand kun je Arnhem deze pop-up shops vinden:

Humanoid stock sale

Van vrijdag 2 juni tot en met zondag 4 juni kun je bij HUMANOID terecht voor een stocksale. Ieder uur wordt de sale aangevuld met nieuwe stock. 

Prins Hendrikstraat 3, Arnhem 

The People of the Labyrinths Studio

Sinds 2023 is The People of the Labyrinths terug in het Spijkerkwartier in Arnhem met een winkel in hun studio! Kom langs en dompel je onder in de wereld van POTL. Je vindt hier unieke mode en kunst, maar ook interieurproducten in de kenmerkende stijl van People of the Labyrinths.

Kastanjelaan 22G, Arnhem

*DIED* Pop-up shop

Wendy Barten van Trickle Down Fabrics maakt een plekje vrij in haar winkel voor een POP-UP Shop van het modelabel *DIED*. De kleurrijke, met de hand gezeefdrukte kleding en interieuraccessoires van *DIED* zijn te koop op 2 en 3 juni, tijdens het openingsweekend van FDFA’23. Kom je naar de opening van FDFA’23 op zaterdag 2 juni? Tickle Down Fabrics zit op 1 minuut lopen van Rozet!

Kortestraat 26, Arnhem

Hul le Kes Store

Midden in de binnenstad van Arnhem vind je de winkel van Hul le Kes. Dit Arnhemse modelabel werd opgericht door Sjaak Hullekes en Sebastiaan Kramer en is bekend om haar circulaire en sociale mode. Vorig jaar werd de winkel geopend als pop-up locatie, maar vanaf FDFA’23  is de Hul le Kes Store permanent op deze locatie te vinden!

Wezenstraat 5, Arnhem

Naast deze pop-up locaties, ben je natuurlijk van harte welkom bij een van de F+D favorites, én wil je de Nacht van de Mode en Stockdagen Arnhem niet missen! 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem