Exhibition / Fashion
Georganiseerd door:
Museum Arnhem/De Kerk
Mode in De Kerk tijdens Fashion & Design Festival: We’re in this together

De tweede tentoonstelling in De Kerk, de tijdelijke presentatieruimte voor actuele kunst en ontwerp van Museum Arnhem, richt zich op de nieuwe generatie mode ontwerpers. Onder de titel We’re in this together worden nieuwe (inter)nationale talenten getoond met als thema: de kracht van samenwerking en verbinding. Los van eigen ego en met nadruk op identiteit, gender en gelijkheid werken ze gezamenlijk toe naar een nieuwe standaard voor de mode industrie. De expositie laat werk zien van (inter)nationaal talent, waaronder creative studio MAISON the FAUX. Hun ‘humanwear’ collecties vertegenwoordigen een nieuwe kijk op mannelijkheid en vrouwelijkheid waarin inclusiviteit en diversiteit centraal staat.

Museum Arnhem presenteerde eerder spraakmakende modetentoonstellingen tijdens het jaarlijkse Fashion & Design Festival Arnhem (FDFA) Het museum is wegens uitbreiding en verbouwing tijdelijk gesloten en zet deze reeks voort in De Kerk met het accent op jong talent en nieuwe ontwikkelingen. We’re in this together sluit aan op het thema van FDFA; identiteit. De tentoonstelling wordt samengesteld door gastcurator Renee van der Hoek.

Met het Together Ticket bezoek je de FDFA Exhibition en We're in this together van Museum Arnhem voor maar €4,99. 

MAISON the FAUX
De Kerk, tijdelijke presentatieruimte voor actuele kunst en ontwerp

Museum Arnhem vernieuwt en breidt uit en is daarom tijdelijk gesloten. In De Kerk organiseert het museum tot eind 2020 exposities en activiteiten met een focus op experiment en actuele thema’s. Naast tentoonstellingen vinden er regelmatig activiteiten plaats zoals discussieavonden, lezingen, concerten en performances. Houd voor meer informatie de website in de gaten: www.museumarnhem.nl

We're in this together

Alle dagen en tijden

01 juni 2019 09:00-17:00
07 juli 2019 09:00-17:00

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem